Молодий Народний Рух підтримує Січеславщину!

Молодий Народний Рух підтримує Січеславщину!

Молодий Народний Рух разом з іншими патріотичними організаціями зібрався біля Верховної Ради з вимогою проголосувати за проекти законів щодо декомунізації Дніпропетровської та Кіровоградських областей.

20 листопада в рамках акції «Геть організаторів голодомору з карти України» активісти облаштували локацію “Їдло 1932-1932”, де пропонували усім присутнім скуштувати страви, які вимушені були їсти українці, аби вижити в часи комуністичного режиму. Це суп з кори та хвої, млинці з трави, картопляного лушпиння та качанів кукурудзи.

На жаль, прізвища організатора Голодомору Петровського досі увіковічнене у топоніміці однієї з областей України. Активісти вимагають від депутатів завершити декомунізацію та проголосувати за те, щоб на карті України з’явилася Січеславська та Кропивницька область.

“Вшанування жертв Голодомору в області, яка носить прізвище його організатора – це цинізм. “Гіві” та “Мотороли” ХХ століття мають піти в небуття. Січеславщина – це край козаків, героїв, науковців та промисловців!”, – говорить голова ВГО “Молодий Народний Рух” Андрій Рибалко.

Активісти чекають голосування законопроекту у першому читанні.

Немає коментарів

Написати коментар