Молодий Народний Рух збирає молодь на Ше.Фест!

Молодий Народний Рух збирає молодь на Ше.Фест!

Вже вчетверте на батьківщині Кобзаря відбудеться фестиваль Тараса Шевченка “Ше.Fest”. Цьогорічний захід пройде 12-13 серпня в селі Моринці, Звенигородського району, Черкаської області.

she7128_1402541073165365_6558098130248028922_n


Для глядачів фестивалю вдень і вночі працюватимуть декілька локацій. З головної музичної сцени лунатимуть виступи сучасних українських гуртів Kozak System, Мотор’ролла, Vivienne Mort, Веремій, КораЛЛі, Мрія Життя, Проти Течії, Сад.
На просвітницьку галявину завітають одразу два мегапопулярних українських письменники – Василь Шкляр та Сашко Лірник; відбудуться лекції, музичні виступи переможців конкурсу «Ше.Пісня», запеклий поетичний батл.
Театральна сцена запропонує глядачам перформанси та вистави, а нічний кінозал покаже три сучасних українських фільми «Спадок нації», «Гніздо горлиці» та «Моя бабуся Фані Каплан». Ті, хто не спатиме вночі, зможуть також відвідати галявину нічної акустики.
На учасників фестивалю чекають екскурсії, майстер-класи з хенд-мейду, книжковий ярмарок, виставка народних майстрів та художників. Кожен бажаючий зможе стати земляком Шевченка на два дні, оселившись у наметовому містечку поблизу Моринців.
Нинішній “Ше.Fest” приурочено до 100-річчя українській революції, яку ще задовго передбачав український Пророк Шевченко. Тому було обрано лаконічний лозунг “Твоя країна! Твоя боротьба!” і цитату з “Кобзаря”, яка ілюструватиме цьогорічний фестиваль: “За вас правда, за вас слава, І воля святая!”

Організаторами фестивалю є ВГО “Молодий Народний Рух”, ВГО “Сокіл” та ГО “Мегамарш”. Захід відбувається за підтримки Міністерства молоді та спорту України.

Немає коментарів

Написати коментар