Молодорухівці Черкащини в Холодному Яру обрали собі нове керівництво

Молодорухівці Черкащини в Холодному Яру обрали собі нове керівництво

29-30 квітня на Холодноярщині вшановують українських Героїв. Цьогоріч заходи, які приурочені 100-річчю Української революції 1917-1921 років, відбувались на Чигиринщині та в Золотоноші. Традиційно до вшанування Героїв Холодного Яру долучились Черкаські молодорухівці.

DSC_0022-1024x683

Під час заходів було проведено звітно-виборчу конференцію Черкаського обласного осередку ВГО Молодий Народний Рух.
З вітальним словом виступив голова ВГО “Молодий Народний Рух” Андрій Рибалко, який у своєму виступі наголосив на необхідності періодичного оновлення складу керівництва в осередках, адже це завжди відкриває нові можливості для розвитку і розширення кола симпатиків та членів Молодого Народного Руху. Також, молодорухівці прослухали короткий звіт за 5 років від Павла Прибіша, який з 2012 року очолював обласний осередок в Черкасах.

DSC_0048-1024x683

Найважливішою частиною конференції стало обрання нового керівного складу організації. Так одностайним голосуванням було прийнято рішення про призначення головою Марію Шевченко. Її заступниками стали Алла Прибіш та Владислав Нечуйвітер. Новообране керівництво коротко представили свої плани на майбутнє організації та закликали членів організації підвищувати власну активність.

DSC_0121-e1493815645916-1024x738

– Ми мусимо продовжувати справу утвердження в свідомості молодих людей ідеї власної сили, спроможності змінювати себе і світ довкола себе. Ми продовжимо гордо нести гасло В’ячеслава Чорновола “Україна починається з тебе!”. Пріоритетним завданням для для себе, як для голови осередку, я бачу збільшення членства організації, та поглиблення співпраці з навчальними закладами і позашкіллям. Адже ми маємо спільно формувати новий образ патріота-інтелектуала, молодої людини що розуміє вагу молоді в суспільстві і роль особистої участі у житті країни – у своєму виступі зазначила голова Черкаського осередку ВГО Молодий Народний Рух Марія Шевченко.

Після заходів Молодорухівці традиційно скуштували справжнього козацького кулішу.

DSC_0142-1024x683

DSC_0173

Немає коментарів

Написати коментар