Найпотужніші патріотичні організації України об’єднуються

Найпотужніші патріотичні організації України об’єднуються

22 січня 2016 року в історичний день проголошення УНР «самостійною, ні від кого незалежною, вільною суверенною державою українського народу» (1918 рік) та об’єднання УНР і ЗУНР у соборну Україну (1919 рік) найбільші патріотичні організації України створили Асоціацію для розвитку національно-патріотичного виховання дітей та молоді.

 

Серед засновників Асоціації такі громадські організації та молодіжні рухи, як Цивільний Корпус АЗОВ, ПЛАСТ-НСОУ, СУМ в Україні, МНК, Товариство СПАС, Молодий Народний Рух, Національний Альянс, Батьківщина Молода, Громадський Сектор Євромайдану, Всеукраїнське об’єднання військово-патріотичних клубів.

IMG_20160122_082441

Урочисте підписання Меморандуму про створення Асоціації відбулось 22 січня в Києві на мосту Патона в рамках акції “Об’єднаємо береги Дніпра живим ланцюгом”.

im_41ec299e2d3279a2fdbf9600c3ba61c0

Метою створення об’єднання є координація дій у сфері національно-патріотичного виховання дітей та молоді, та утвердження і популяризація в суспільстві українських національних цінностей. Надалі учасники планують створити спільний календар заходів, налагодити співпрацю з профільними міністерствами та установами, а також максимально сприяти розвитку національно-патріотичного виховання на місцях.

 

Слава Україні!

Немає коментарів

Написати коментар