Олексій Давиденко: На тренінг з адвокації йшов із бажанням пізнати щось нове!

Олексій Давиденко: На тренінг з адвокації йшов із бажанням пізнати щось нове!

Очікування студента СумДПУ ім. А.С. Макаренка Олексія Давиденка, який відвідав тренінг з адвокації в Сумському Центрі дозвілля справдились і навіть перевершили сподівання.
Юнак каже, давно хотів потрапити на коучинг до професійного оратора Віктора Бобиренка, який знає як зацікавити публіку і передати їм потрібні знання.
“Це дуже талановитий тренер-лобіст, з особистою методикою подання інформації. Після заходу я зрозумів, що провів час круто, весело, корисно! Тема тренінгу з питань комунікації з адміністрацією ВНЗ актуальна в наш час. А Віктор Анатолійович зробив свій метод викладання ще цікавішим. Анекдоти “в тему” та ситуації з життя, через які він передав власний досвід наситили наш захід та зробили його інтерактивним! Я поглинув в цю атмосферу, забув про сторонні справи намагаючись не пропустити ні словечка, ні звука. Раджу відвідати тренінг В. Бобиренка та познайомитися з цією неймовірно цікавою людиною”, – коментує Олексій.5vOl060vv50 EKCwKzJh8lU FKd0gfEeffI leuh6aYlZAA TYfW3CVPXIQ vASy46pBpPo Xum1B98aDSQ YOSt6nfPV2I

Немає коментарів

Написати коментар