У Дніпропетровську невідомі понівечили пам’ятний знак Вячеславу Чорноволу!

У Дніпропетровську невідомі понівечили пам’ятний знак Вячеславу Чорноволу!

RW3ITaVpl6w

 

28 лютого в Дніпропетровську невідомі розтрощили меморіальну табличку на пам’ятному знаку В’ячеславу Чорноволу на однойменному бульварі в м. Дніпропетровську. Про це повідомив заступник Голови ВГО “Молодий Народний Рух” Артем Іванців.

 

“Одразу після вчинення акту вандалізму я та Єгор Засипкін відвідали місце злочину. Меморіальна дошка, яка була виготовлена з чорного мармуру – вщент розтрощена. На місці події ми також знайшли цеглину, якою, вочевидь, невідомі й розтрощили табличку на камені. Були також присутні співробітники МВС, які провели огляд місця події, а також всі необхідні дії. Можу їм лише подякувати! Розпочато кримінальне впровадження” – повідомив Артем Іванців.

 

ВГО “Молодий Народний Рух” заявляє про неприпустимість подібних вчинків! В’ячеслав Чорновіл – це видатний український політик, провідник українського національно-демократичного визвольного руху кінця 80-х — 90-х років; Герой України (посмертно) і заслуговує на повагу та вшанування пам’яті.

 

ВГО “Молодий Народний Рух” закликає правоохоронні органи зробити все можливе для ефективного розслідування акту вандалізму та покарання винних.

Немає коментарів

Написати коментар