У міській раді після закриття житомиряни грали в «Криївку»

У міській раді після закриття житомиряни грали в «Криївку»

7 грудня, в день місцевого самоврядування, в приміщенні Житомирської міської ради після 18.00 житомиряни організували відкритий турнір з інтелектуально-психологічної гри «Криївка».

Цього дня двері міськради були відчинені для всіх бажаючих : для дітей влаштували екскурсію , грала рок-музика, чиновники приймали відвідувачів без попереднього запису. Житомиряни могли завітати в будь-який кабінет міської ради й поспостерігати за роботою посадовців.

Тому веселощі після закриття установи не дивні. Зіграти в український аналог гри «Мафія» вирішили члени житомирського міського виконавчого комітету й громадські активісти.

1l_07121516_8

«Криївка»  – це інтелектуальна гра створена Молодим Народним Рухом, як українська альтернатива відомій грі «Мафія». Вона містить у собі український бойовий колорит, звичаї та традиції.

Головні дійові особи гри це звичайні упівці, кум, голова СБ УПА та НКВДисти, які намагаються знищити упівців. Всі події відбуваються у криївці, де збираються герої після робочого дня. Для інтелектуальної гри розроблені спеціальні патріотичні гральні карти.

В український містах вже стало традицією проводити чемпіонати з інтелектуальної гри, в Житомирі «Криївка» ще не набула такого розмаху й популярності.

За матеріалами сайту: Всі новини

Немає коментарів

Написати коментар