В Черкасах студенти визначилися з планом дій

В Черкасах студенти визначилися з планом дій

В Черкаському Державному технологічному Університеті відбулося засідання обласної студентської ради. Участь в заході взяли голова обласної Студентської ради при Черкаській ОДА Альона Бойко голова  Всеукраїнської молодіжної громадської організації «Молодий Народний Рух» Андрій Рибалко.

Учасники обговорили і затвердили план дій Студради на 2017 рік, в якому основними напрямками обрали національно-патріотичне виховання, благодійну діяльність та грантову роботу.

Голова Молодого Народного Руху Андрій Рибалко поділився з студентами інформацією про стан молодіжної політики в Черкаській області.

16522664_2229920030567460_1574154755_n

– Молодий Народний Рух провів дослідження стану молодіжної політики в різних регіонах України. Нами проаналізовано фінансування потреб молоді в Дніпропетровській, Івано–Франківській, Львівській, Полтавській, Сумській, Тернопільській, Харківській  та Черкаській областях. В Черкаській області молодіжну політику ефективно реалізує комунальна установа “Черкаський обласний молодіжний центр” із власним штатом. Стосовно видатків з бюджету на реалізацію державної політики в молодіжній сфері, то варто зазначити що в 2017 році вони збільшили з 652 тисяч грн.. до 1 млн. 118 тисяч З розрахунку на одну людину це 3,22 грн. в рік. Показник досить не поганий в порівнянні з Івано-Франківськом де цей показник 1.74 грн. В цілому в Черкаській області державна політика в молодіжній сфері проводиться на належному рівні, хоча є простір для розвитку. – зазначив Андрій Рибалко.

Також голова Молодого Народного Руху відмітив активність ЧДТУ у закупівлях через систему «Прозорро», що свідчить про відкритість та прозорість бюджетної політики закладу.

За матеріалами  procherk.info

Немає коментарів

Написати коментар