Андрій Рибалко щодо “партизанських загонів” Молодого Народного Руху

Андрій Рибалко щодо “партизанських загонів” Молодого Народного Руху

avatar user3

В своїй публікації “Украина в ожидании изменений” від 11 лютого 2016 р.  колишній регіонал Олег Царьов зазначає:   “Призывает к созданию партизанских отрядов, не надеясь на перспективы политической борьбы, и новый лидер «Молодого Народного Руха» Украины Рыбалко.”

Враховуючи, що це не перша публікація подібного змісту, яка з’явилася в мережі інтернет, вважаю за необхідне відкрито висловити свою позицію.

Члени Молодого Народного Руху були активними учасниками “Революції Гідності”, в тому числі і в її найгарячіші та найдраматичніші моменти. В той час, коли колишній регіонал Олег Царьов очолив “парламент” ілюзорної “Новоросії”,  молодорухівці та частина Проводу організації взяли до рук зброю та стали до лав Збройних Сил України та Національної Гвардії України аби захищати Батьківщину від російської агресії.

Молодий Народний Рух ставить за мету утвердження самостійної і соборної України. Ми усвідомлюємо, що створення “партизанських загонів” чи “фізична ліквідація представників діючої влади” в часи, коли іде протистояння з Російською Федерацією зіграє виключно на руку ворогу.

Тому Молодий Народний Рух діє виключно в легальний спосіб відповідно до чинного законодавства України і не планує жодних дій, спрямованих на насильницьке повалення конституційного ладу чи створення незаконних збройних формувань.

Разом з тим ми залишаємо за собою право використовувати громадські методи впливу на владу заради пришвидшення проведення реформ в нашій державі.

Андрій Рибалко, голова  ВГО “Молодий Народний Рух”

Немає коментарів

Написати коментар