“ІІІ Школа європейського політика” завершила свою роботу

“ІІІ Школа європейського політика” завершила свою роботу

“Молодий Народний Рух” та “Батьківщина молода” за сприяння Фонду Конрада Аденауера провели  «Школу європейського політика», у якій взяли участь 30 молодих людей з різних регіонів України.

У відкритті Школи взяли участь директор представництва Фонду Конрада Аденауера в Україні Габріеле Бауманн, голова міжнародної комісії Юнес  Вакассе та заступник міністра молоді та спорту України Сергій Митрофанський, народний депутат від фракції «Батьківщина» Іван Крулько.

школ28661_1655512984692650_5732443766629229832_o-1024x682

Заступник голови ВГО “Молодий Народний Рух” Олексій Захарченко розповів, що впродовж трьох днів учасники з різних куточків України вивчали політичні ідеології в Європі, досвід молодіжної політики в ЄС, роль політичних молодіжних організацій у виборчих кампаніях тощо.

«Приємно відзначити високу мотивацію учасників та активну участь упродовж лекцій та практичних занять. І це зрозуміло, оскільки при відборі учасників до школи враховувались мотивація, конкурсна робота, досвід громадської та політичної діяльності в своєму регіоні», – наголосив Олексій Захарченко.

Зазначимо, що лекторами Школи стали експерти з Німеччини, Нідерландів та України.

 

Немає коментарів

Написати коментар