Калуські молодорухівці розпочали 2016 рік з новим головою

Калуські молодорухівці розпочали 2016 рік з новим головою

У неділю, 10 січня, відбулася XIX звітно-виборча конференція Калуської громадської організації «Молодий Рух», участь в якій взяли активні члени, симпатики та запрошені почесні гості.
Розпочалася конференція із виконання державного гімну України та привітання від гостей. Першим взяв слово голова Калуської організації «Українська молодь – Христові» Олег Відливаний. Він зазначив, що «Молодий Рух» вже безліч років залишається однією із найпотужніших організацій в місті, які займаються національно-патріотичним вихованням молоді, і досягла у цьому напрямку значних успіхів. Тому співпраця між організаціями, яка склалася досить результативно, є вигідною і необхідною, оскільки вона спрямована на виховання молоді нашого міста.

Потім з вітальним словом виступив перший заступник ВГО Молодий Народний Рух Олег Савка. Він відзначив плідну та результативну роботу калуського осередку і підкреслив те, що це неодноразово відзначається і на всеукраїнському рівні. На завершення вітальної частини виступив один із засновників Калуського «Молодого Руху» Олег Ониськів, який побажав усім присутнім продовжувати роботу у такому ж продуктивому напрямку і розвивати організацію.
Опісля делегати конференція та гості почули звіт голови Степана Іванишина та його заступників. У результаті заслуханої інформації учасники конференції визнали роботу керівництва за звітній період задовільною і перейшли до обрання нових керівників.

3
Одностайну підтримку в ході голосування отримав Роман Пілецький, який і став новим головою калуського «Молодого Руху». Свою каденцію він розпочав із певного нововведення і збільшив число заступників до чотирьох осіб, розподіливши між ними обов’язки за функціональними напрямками. Так старшим виховником Школи молодорухівця стала Вікторія Малиняк, координатором проектів став Степан Іванишин, секретарем – Назар Штремих, а заступником із національно-патріотичного та фізичного виховання – Назар Лозинський. Потім були також обрані контролюючі та інші органи організації.

2

Вітаємо новообране керівництво та бажаємо наснаги, творчого натхнення та успішного втілення задуманих планів!

Немає коментарів

Написати коментар