Молодий Народний Рух оголошує відбір учасників на таборування біля підніжжя Говерли

Молодий Народний Рух оголошує відбір учасників на таборування біля підніжжя Говерли

ВГО «Молодий Народний Рух» за підтримки Міністерства молоді та спорту України оголошує про старт Всеукраїнського проекту «Рухайся разом».

Метою проекту є збільшення чисельності членства молодіжних національно-патріотичних громадських організацій.

В рамках проекту планується відібрати 400 молодих активістів, які пройдуть навчання з метою підвищення своїх лідерських якостей, покращення навичок із формування команд та коаліцій, менеджменту у громадських організаціях, проведення адвокаційних кампаній з метою впливу на місцеву владу для більш ефективної реалізації державної політики у сфері національно-патріотичного виховання.

Навчання відбудеться у форматі 4-денного наметового табору. Проведення табору планується біля підніжжя найвищої вершини України – гори Говерла в період з 13 по 16 липня 2018 року. Традиція проведення молодіжних таборів на цьому місці і у ці дні була започаткована Молодим Народний Рухом ще у 90-х роках ХХ століття.

Цього року ВГО «Молодий Народний Рух» вирішив зібрати активістів зі всієї України. Щоб стати одним із учасників проекту, потрібно заповнити онлайн-заявку. Учасники проекту будуть відібрані на конкурсній основі. Після схвалення заявки, з учасником зв’яжуться координатори проекту і повідомлять всю необхідну інформацію.

Міністерство молоді та спорту фінансує оренду транспорту для доїзду учасників. Передбачається, що автобуси будуть відправлятися з міст Київ (через Житомир) , Суми  (через Пирятин та Лубни), Луцьк (через Дубно та Тернопіль), Львів, Калуш, Ужгород. Учасники з інших міст матимуть можливість доїхати до вказаних міст, або місця таборування самостійно (в такому випадку витрати на проїзд не покриваються).

Харчування та туристичне спорядження учасниками забезпечується самостійно.

Заявки приймаються до 3 липня.

Онлайн-заявка (Google-форма) – http://bit.ly/mnr2018

У разі виникнення питань можна звертатися за телефоном  0669901393 (Андрій), або пишіть на електронну пошту mnr.sekretariat@gmail.com.

Чекаємо на вас!

DSC_4567 DSC_7961 DSC_8046 DSC_8189

Немає коментарів

Написати коментар