Молодорухівець Ярослав Ярошенко організував для дітей переселенців безкоштовні курси підготовки до ЗНО

Молодорухівець Ярослав Ярошенко організував для дітей переселенців безкоштовні курси підготовки до ЗНО

  •  З 2007 року член проводу Дніпровської обласної організації МНР, учасник Революції Гідності та учасник АТО в складі Національної Гвардії України, старший солдат Ярослав Ярошенко в мирному житті людина з активною життєвою позицією, чудовий сім’янин. Після демобілізації вирішив продовжувати допомагати дітям переселенцям з АТО та організував у центральній міській бібліотеці міста Дніпро безкоштовні курси підготовки до ЗНО з історії.
    ” За фахом я викладач історії. До служби в АТО працював учителем. Коли повернувся набрав у свою групу 25 учнів. Ці курси важливі для мене та дітей, які на них приходять.  Так їм легше адаптуватись на новому місці. Діти знайомляться між собою, спілкуються, навчаються,” – розповідає Ярослав.
    hmcw_niiwvy
    Чоловік каже у складний для країни час люди повинні якомога більше допомагати один одному.
    “Хтось на фронті, хтось як волонтер. Я вирішив присвятити себе викладацькому ремеслу. Намагаюся максимально зрозуміло пояснити матеріал, бо діти приходять із різним рівнем знань. Також через інтернет я надав їм електронні версії підручників та власні тематичні комп’ютерні тести”, – продовжує розповідати молодорухівець.
    В перспективі розвитку функціонування курсів – набрати більшу групу учнів та зняти іще одне приміщення. Також в планах Ярослава створити свій сайт, де діти із зони АТО зможуть безкоштовно дистанційно готуватися до ЗНО.
    sik9h-kxybw

Немає коментарів

Написати коментар