Молодорухівці Калуша обрали нове керівництво осередку

Молодорухівці Калуша обрали нове керівництво осередку

У неділю, 20 січня, відбулася ХХІІІ звітно-виборна Конференція Калуського міської організації Молодого Народного Руху.

Заслухавши звіт Голови Організації  Ярослава Шевчука, Конференція прийняла рішення про позитивну оцінку діяльності Молодого Руху у звітному періоді. Після обговорення стратегії розвитку Організації на 2019 рік, проект якої присутнім презентував Голова Івано-Франківської обласної організації МНР Олег Савка, Конференція перейшла до обрання керівних, контролюючих та інших органів Молодого Руху.

21-м Головою Організації більшістю голосів було обрано відомого громадського активіста, ветерана україно-московської війни Володимира Кушлика, а його заступниками: студентку Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича Ольгу Лаврук, студента Національного університету «Львівська політехніка» Ярослава Шевчука та депутата Калуської міської ради Святослава Федоришина. Також було затверджено склад Правління у кількості 7 осіб, Ради – 15 осіб та Контрольно-ревізійної комісії – 3 особи.

У своїй інавгураційній промові новообраний Голова Володимир Кушлик звернувся до присутніх із закликом не зупинятись на досягнутому, не спочивати на лаврах і не чекати, що хтось усе зробить за нас. Адже тотальна війна сьогодні ведеться не тільки за кожен метр української землі, але й за кожну українську душу. І саме цю ділянку фронту у нашому місті має міцно зайняти і тримати Молодий Рух, щоб юні серця сповнювались Українським Духом й не потрапляли у пастки тоталітарних ідеологій комунізму, нацизму, гендеру чи “русскава міра”.

На завершення молодорухівці виконали Національний Славень .

 

 

Прес-центр Калуської МО Молодого Народного Руху

Немає коментарів

Написати коментар