Молодорухівці підтримали Надію Савченко на Майдані Незалежності

Молодорухівці підтримали Надію Савченко на Майдані Незалежності

f4nkobbN6uQ

 

26 січня у Києві пройшла акція “Free Savchenko”, яку організувала сестра Надії Савченко Віра.

Віра Савенко наголосила, що це не лише акція на підтримку її сестри, народного депутата України Надії Савченко, режисера Олега Сенцова та всіх військовополонених, які знаходяться у в’язницях Росії та терористів, а за єдність всієї України, її гідність та перемогу.

«Акції на підтримку Надії Савченко сьогодні проходять по всьому світу з метою привернути увагу громадськості до того, що народний депутат України, член ПАРЄ незаконно ув’язнений Росією», – зазначив Голова «Молодого Народного Руху» Сергій Воронов. За його словами, прапор та футболку з тризубом, які підписані побажаннями киян, Віра Савченко намагатиметься передати Надії, яка перебуває в ув’язненні. Окрім того, футболка стане одним з експонатів на виставці у Берліні на підтримку Надії Савченко.
 

«Ми повинні поставити на прапор та футболку свої підписи, щоб як колись на Майдані нас зігрівали прапори, привезені із-закордону та всіх куточків України, так і Надія, за якою спостерігає весь світ, відчула нашу підтримку», – зазначив під час свого виступу перший заступник ВГО «Молодий Народний Рух» Олексій Захарченко.

 
Також у акції також взяли участь лідер гурту «ВВ» Олег Скрипка, депутат Київради Тетяна Мєліхова. Учасники тримали плакати із написами «Свободу Савченко», «Звільнити Сенцова», «Звільнити політв’язнів». І понад сотня небайдужих написали побажання Надії на великому прапорі України та на вже легендарній футболці з тризубом, в якій Надія з’явилася перед судом. Нагадаємо, що на знак протесту проти свого ув’язнення Надія Савченко голодує вже понад 45 днів голодує.

Немає коментарів

Написати коментар