Сумські Молодорухівці повернулися з фестивалю “Під Покровом Тризуба”.

Сумські Молодорухівці повернулися з фестивалю “Під Покровом Тризуба”.

Сумські Молодорухівці 25-26 травня весело та пізнавально провели час на фестивалі «Під Покровом Тризуба» в місті Боярка.

Метою поїздки буда можливість побачити наочно військово-історичну реконструкцію бою військ УНР проти більшовиків, почути думки провідних українських істориків, ведучих, письменників та громадських активістів і відірватися та насолодитися хвилями української рок-музики. Загалом з нами поїхало 25 чоловік. Це і члени нашої організації, і прихильники МНРу, і навіть учасники наших товариських організацій. І ось, що вони нам розказали про поїздку:

“Подорож була просто чудовою! Я й очікував чогось хорошого, але так багато вражень… це було дійсно незабутньо. І я абсолютно точно хочу туди з’їздити іще не раз. Так добре я вже давно не відпочивав.» – розказав Руслан Дініц, прихильник ВГО «Молодий Народний Рух».

“Давно хотів поїхати на цей фестиваль і дуже вдячний, що завдяки дружній організації зміг його відвідати. Для невеличкого містечка (хоч і під Києвом) фестиваль потужний. Сподобалась реконструкція, склад гуртів, враховуючи, що фестиваль безкоштовний. На наступний рік вже вніс відвідини цього фестивалю у свій календар! “, – дав відгук учасник фестивалю Денис Карабань, МО «Пласт».

“Чудовий фестиваль! Він назавжди залишиться в моїй пам’яті. Я дуже рада, що в Україні проводять такі класні заходи, величезне дякую Марині Мірзаєвій (це головна організаторка) за можливість зустріти багато цікавих людей, почути та побачити крутих українських виконавців рок-музики, потанцювати та провести добре час.” – сказала Олександра Ніконорова, учасниця з Сумського осередку ВГО «Молодий Народний Рух».

Немає коментарів

Написати коментар