Табір “Говерла-2015” знову відбувся! Фото

Табір “Говерла-2015” знову відбувся! Фото

Більше трьохсот молодих українців 17-19 липня знову зібралися біля підніжжя найвищої вершини України.
Молодорухівське таборування в Карпатах бере свій початок ще з 1990 року, коли була прийнята Декларація про державний суверенітет України – документ, що став передвісником незалежності нашої держави.
Цього року захід відбувся за підтримки Міністерства молоді та спорту і був присвячений участі молоді у місцевих виборах. Адже восени цього року місцеві ради мають посилитися новими обличчями – молодими, сміливими, патріотичними лідерами громадської думки.
Почесний гість табору – заступник міністра молоді та спорту Сергій Митрофанський презентував дорожню карту реформи молодіжної політики і разом з таборовиками обговорив нові можливості для активної молоді, які дасть нове законодавство.
Окрім навчання, молодорухівців чекало цікаве дозвілля – конкурс патріотичної пісні та найбільша за останні роки таборова ватра, до побудови якої долучилися всі члени організації, включно з керівництвом.
І звісно, цього року знову відбулося сходження на Говерлу. Подолавши труднощі і втому, майже сотня молодих людей одночасно виконала Гімн на найвищій вершині нашої країни.
Нові знання, знайомства, яскраві емоцій надали натхнення до активної праці на весь рік. До наступної Говерли!

колождаBpPrfoxCk

 

шикMgvCzeCd8

 

савdiLTtCBI

ватрkoOQStnlXs

Немає коментарів

Написати коментар