Як написати власний проект та виграти грант дізнавались завдяки молодорухівцям!

Як написати власний проект та виграти грант дізнавались завдяки молодорухівцям!

Саме такою темою досвідчені українські коучери розпочали третій етап тренінгів для студентів – молодорухівців з усіх куточків України. На одному з них, у місті Калуш (Івано – Франківська область) був присутній активний прихильник нашої громадської організації Любомир Кава, який неодноразово брав участь у заходах МНР.
b5novjvvnfk
“Я вже відвідував тренінги з лектором Віктором Бобиренком, тому впевнено йшов на  третій етап. Ця людина знає чим зацікавити своїх слухачів. Він розповів нам, що таке проект, як подавати грантові заявки та виграти сам грант на фінансування.
А ми в свою чергу вчились виявляти проблеми регіону в якому проживаємо, шукали діючі шляхи їх вирішення, визначали цільові групи людей та прораховували наскільки виправдає себе очікуваний результат від проекту. Також ми врахували можливі ризики, аби уникнути недоліків у подальшій роботі, ” – розповідає Любомир.
u97yzudy-9s
Хлопець каже, не обійшлось і без практичних порад від Бобиренка, адже це є своєрідною “фішкою” професійного лектора.
vs-s4abpmmw
“Віктор ділився з нами особистим досвідом, що в деякій мірі важливіше від теоретичних порад. Ділив нас на групи, аби ми навчились не просто працювати в команді, а зробити її міцною та ефективною. В наших командах були фахівці різної спеціалізації, але об’єднані відповідальністю за результат спільної діяльності”, – говорить учасник тренінгу Любомир Кава. Він впевнений, саме ці знання допоможуть йому реалізувати свої прагнення та добитись поставленої цілі.
dw7sb9a-c1m

Немає коментарів

Написати коментар